+359 89 33 77 410

office@leron.bg

Избор и закупуване

- Регистрирайте се в страницата ни www.leron.bg и ще получите e-mail за активиране на регистрацията Ви. След като влезете в профила си, в Меню горе в дясно на сайта ще намерите адресите ни в Германия, Англия и Испания.

- Изберете сайт, от който желаете да пазарувате, като за целта можете да разгледате тези в секция МАГАЗИНИ, но можете да пазарувате от всеки друг сайт в Германия, Англия, Испания и САЩ.

- Регистрирайте се в избрания от вас сайт и въведете нашия адрес за доставка според указанията в профила Ви.

- Можете сами да поръчате желаните стоки или ние да ги поръчаме и заплатим вместо Вас. За да се възползвате от тази услуга, изпратете съобщение от профила си чрез формата за контакт или на с линкове към исканите стоки. Ние ще ви върнем отговор с посочена сума в лева и банкова сметка в България, по която да извършите превода. Плащането може да се извърши и на място в офиса ни. Сумата ще включва стойността на исканите от вас стоки и 6% комисионна за асистирано пазаруване. За да изпълним поръчката ви, е необходимо да заплатите 100% от сумата.

 

   Стойността на поръчка в BGN се изчислява по валутен курс в деня на поръчката, закръглен до втория знак:

 - Британски лири £

 - Шатски долари $

 - Евро 

 

»»» Когато покупката трябва да се направи с банков превод в чужбина, минималната сума на комисионната за асистирано пазаруване е 7лв.

 

Не забравяйте да проверите колко е цената за вътрешна доставка в Германия, Англия или Испания. Голяма част от магазините предлагат безплатна такава за всички продукти или при минимална сума за пазаруване. 


  

 

 

Доставка в държавата на поръчка

- Ние ще получим Вашите пратки в склада ни в Германия, Англия. Испания или САЩ и ще Ви информираме с e-mail до 1-2 работни дни.. Задържане на пратки в страната на получаване с цел обединяването им не е възможно. В офисът ни в София можем да задържаме клиентски пратки максимум до 2 седмици.Транспортиране

- Пратките ще бъдат изпратени с първия възможен курс до България. Курсовете от Германия тръгват всеки петък, от Англия – всяка неделя, от Испания - през петък, а от САЩ в началото на всеки месец. Ще бъдете уведомени, че пратката ви е натоварена и е на път за България. Обикновено успяваме да доставим и обработим пратките в рамките на 3/4 дни, което означава, че можете да получите пратките си от Германия в понеделник/вторник, а от Англия - в сряда/четвъртък. Естествено, понякога са възможни забавяния, защото все пак е транспорт. Затова казваме, че транзитното време за доставка е от 3 до 7 дни.

Получаване

След пристигането им в склада ни в София Вашите пратки бъдат обработени и вие ще получите e-mail с информация за броя на пакетите, теглото и цената им. Пратките могат да бъдат получени по следните начини:
-    в наш офис - можете да вземете пратките си всеки ден в рамките на работното ни време;
-    доставка до избран от Вас адрес. Цените и зоните на доставка в гр. София са посочени в раздел Получаване

 -   доставка в страната с куриерска компания Еконт Експрес или Speedy.bg до адрес или до офис на Еконт/Speedy

Заплащането на доставката се извършва при получаването на пратката – на място или с наложен платеж (ако доставката се извършва с куриер).

Ако очаквате пратки и от следващи курсове и желаете да ги обединим и доставим до адрес на един път, моля да се свържете с нас и да ни предупредите. 


 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------