+359 89 33 77 410

office@leron.bg

MandM DirectMandM Direct e вторият по големина онлайн търговец на дрехи, обувки и аксесоари в Англия. Специализирани са в изкупуването на намалени колекции от големи брандове и продажбата им на много ниска цена. В момента имат над 1 млн. активни клиента, а посещенията на сайта им са над 21 млн. годишно. MandM Direct предлагат близо 200 бранда като adidas, Levi's, Armani Jeans, Reebok, Timberland, Diesel, Puma и много др.

 

Днес ви представяме кампанията им "Всичко на половин цена или по-ниска!". Включени са, както спортни, така и модни брандове. Има от всичко. Просто разгледайте и сме сигурни, че ще откриете вашето съкровище или перфектният коледен подарък за любим човек :)

 

Ето линк: http://goo.gl/L5wtTU

 

Ето и още няколко хитрини:

 - Поръчайте стоки над 60 £ и въведете код GB60 при покупката и ще получите безплатна доставка за Англия.

 - Срещу 5,99 £ (еднократно) и код P1E5 получавате доставка на следващият ден (в Англия) за всички ваши покупки до 25 декември. Допълнително ще получавате на вашият мейл ексклузивни предложения специално за вас!

 

 

Можете да се възползвате от услугата ни за асистирано пазаруване - изпратете ни линкове на исканите продукти и ние ще ги поръчаме вместо вас.* (всички условия на услугата са описани на www.leron.bg в секция Как да поръчам)

 

Leron.bg доставя с усмивка вашите пратки от Англия и Германия!