+359 89 33 77 410

office@leron.bg

Следене на цена в AmazonЗдравейте, приятели! Всеки ден ние в Leron.bg се стремим да улесним максимално онлайн пазаруването за вас. Следим промоции, кодове за отстъпки, трикове и въобще всичко полезно, което би направило пазаруването от Англия и Германия още по-изгодно. Ние не просто доставяме бързо и сигурно вашите пратки. Ние ще ви консултираме абсолютно безплатно винаги, когато имате въпроси и нужда от съдействие. Непрестанно следим за вас и ви информираме за различни интересни и полезни трикове. Стараем се да направим онлайн пазаруването от Германия и Англия наистина още по-лесно и достъпно за вас. 
 
Днес ще ви покажем как лесно и бързо да следите цената на даден продукт в Amazon.co.uk и Amazon.de
 
И така ... влизате в Amazon и избирате продукт. Дали обаче в дадения момент ще платите най-добрата цена за него? В тези случаи на помощ идва сайтът www.camelcamelcamel.com или „Трите камили“, както го наричаме ние :)
 
Накратко казано, ще получите статистика в графичен вид за нивото на цената на всеки избран от вас артикул. Така лесно и бързо ще се ориентирате колко изгодна е цената в момента. Можем ли обаче да си губим времето всеки ден с проверка на едно и също нещо? От www.camelcamelcamel.com са помислили за това като са създали система за информиране по e-mail при достигане на зададено от вас ценово ниво. Важно е да уточним, че от сайта гарантират, че няма да получавате никакви спам съобщения, а единствено и само важната за вас информация.
 
За още по-голямо улеснение Camel предлагат и добавка към браузърите Chrome и Mozilla Firefox (за Windows), и Safari (за Mac). Така, докато разглеждате Amazon.co.uk или Amazon.de, е нужно само да натиснeте един бутон и ще разполагате със статистика на цената през последните един, два или повече месеци.  
 
Във видеото по-долу ще видите как да ползвате „Трите камили“ и как да сложите добавката им към вашият браузър.
 
Ако нямате кредитна карта или онлайн плащанията не ви вдъхват довериe, можете да е се възползвате от услугата ни за асистирано пазаруване - изпратете ни линкове на исканите продукти и ние ще ги поръчаме вместо вас.* (всички условия на услугата са описани на www.leron.bg в секция „Как да поръчам“)
 
 
Следете нашата фейсбук страница www.fb.com/Leron.bg, както и новините на сайта ни, за да сте в течение на всичко полезно и изгодно при пазаруването от Англия и Германия
 
Leron.bg доставя с усмивка вашите пратки от Англия и Германия!