+359 89 33 77 410

office@leron.bg

Silit SilarganАко сте привърженик на здравословното хранене, вероятно сте чували за кухненските съдове с марка Silit. Създадена през 1920г. като част от WMF, днес марката е символ на качество "Made in Germany", дизайн и иновации. Основното нововъведение на Silit е материала Silargan® - комбинация от термоустойчива керамика и феромагнитна стомана. Основните му предимства са:
- изключителна здравина и устойчивост на надраскване
- антибактериален
- не съдържа никел.
Съдовете от Silargan® са истински фаворит сред почитателите на здравословната кухня!

 

Днес в limango.de ни предлагат неустоими цени на част от артикулите с марка Silit - тенджери, тигани, съдове за печене и други аксесоари. Част от артикулите можете да разгледате в нашия албум, а всички останали са на адрес: http://goo.gl/RCaZ3j (трябва да сте регистриран потребител, за да можете да разгледате офертите. При регистрация с линк https://www.limango.de/einladen/186366263 ще получите ваучер на стойност 15€ от първата ви поръчка над 40€.)


Предложението е валидно до 24ч на 05.10.2015 (понеделник), но имайте предвид, че артикулите бързо се изчерпват :) Доставката на артикулите до нашия адрес в Германия ще е в периода 19 - 30.10.2015г.

Можете да се възползвате и от услугата ни за асистирано пазаруване - изпратете ни линковете на избраните продукти и ние ще ги поръчаме вместо вас. Всички условия са описани на сайта ни. Специално за тази оферта, обаче, ви предлагаме следните условия:
- комисионна в размер на 5% вместо 7%
- авансово плащане 50% - останалите ще заплатите при получаване.

 

С Leron.bg пазарувате лесно и изгодно! :)

 

Silit SilarganSilit SilarganSilit Silargan