+359 89 33 77 410

office@leron.bg

Amazon.de in EnglishЗа всички, които обичат да пазаруват, но не знаят немски - добрата новина днес е, че amazon.de има официална версия на английски език! Това, в комбинация с все още високия паунд, правят пазаруването от Германия все по-приятно и достъпно.

 

Линк: http://amzn.to/1LjQqCx

 

В клипчето по-долу можете да видите как се превключва към английската версия на сайта, която все още се води бета. Към момента са преведени менютата, категориите и някои помощни страници. Можете съвсем спокойно да разгледате продуктите, да ги добавите в кошницата и да завършите поръчката. Не са преведени описанията на продуктите и ревютата, но от Амазон обещават, че продължават работа по сайта, така че очакваме подобренията. Най-полезната, според нас, функционалност е възможността за контакт на английски език с центъра за обслужване на клиенти. За всякакви въпроси, свързани с продукт, поръчка, доставка, връщане и т.н., вече не е необходимо комуникацията да е на немски език.

 

 

Естествено, винаги можете да използвате и вградения преводач на Chrome, който е наш незаменим помощник в пазаруването от чужди сайтове. Предимството на Chrome е, че превежда целия текст, вкл. описанията на продуктите и ревютата от потребителите. Нашата препоръка е да избирате превод от немски на английски, защото на български доста от нещата не звучат адекватно :)


И все пак, ако ровенето по сайтовете не е за вас, ние сме винаги насреща.

 

С Leron.bg пазарувате лесно и изгодно!