+359 89 33 77 410

office@leron.bg

Leron.bgИскате ли кецове Supra?

 

Тогава разгледайте предложените от нас сайтове за покупка на оригиналните продукти с марката Supra.

 

А ако не сте чували името ѝ, не се притеснявайте. И ние не бяхме до скоро. Докато един клиент не си поръча кецове. Вроденото ни любопитство ни накара да потърсим повече информация за марката и в резултат вече очакваме първата доставка за част от екипа. :-)
Компанията Supra е основана през 2006г. в Калифорния, САЩ, от Angel Cabada и Scott Bailey. Основният фокус е създаването на обувки за скейтбордисти, но гамата се разширява с обувки за ежедневието и за тичане. Кецовете Supra набират популярност много бързо заради своя неповторим и на моменти дързък дизайн, високото качество на изработка и удобството си. Вече са любими на звезди като Kayne West, Jay Z и други. Имат модели за мъже, жени и деца (от номер 21).

Със сигурност марката е позната на запалените скейтъри, но и вие можете да оцените удоволствието от носенето им.

Така, ако вече сме ви заинтригували достатъчно, да преминем към същинската част – сайтовете за пазаруване. Ще ви представим кратка селекция от онлайн магазини, в които можете да откриете оригинални продукти с марката Supra:

 

1)     www.suprafootwear.com

На първо място, естествено, е официалният сайт на компанията. Ние ви препоръчваме да работите с немската версия на сайта, тъй като цените са по-ниски спрямо версията за UK.


2)     www.kickz.com/en/

Сайтът предлага огромно разнообразие от спортни стоки на различни марки. Естествено, има богат избор и на продукти с марката Supra. Има английска и немска версия, като съответно доставката до Англия или Германия е безплатна. Оставяме вие да прецените от къде ви е по-удобно и изгодно да пазарувате.


3)     www.amazon.co.uk

        www.amazon.de

Естествено, Supra се предлагат и в Amazon. Ние ви препоръчваме да проверявате винаги цените и моделите и в двата магазина – Англия и Германия. Също така е добре да обръщате внимание на търговеца, който ги предлага. Ако той не е директно Amazon, проверете дали можете да му се доверите и дали предлага оригинални продукти.

 

4)     www.usc.co.uk/supra

Предлагат много приятни цени на кецовете Supra – детските модели са около 20£, а тези за възрастни започват от 26£.

 

Можете да поръчате сами до наш адрес в Англия или Германия или да ни изпратите линковете – и в двата случая можете да разчитате на нас за съдействие и доставка.


С Leron.bg пазарувате изгодно и лесно!