+359 89 33 77 410

office@leron.bg

Само за напреднали… :) 
Ekosport.eu / co.uk / de - най-големите марки за ски, сноуборд и планинска екипировка на един web адрес. Избирайте между Salomon, Rossignol, K2, Dynastar, Atomic, ZAG, Fischer, ARMADA, Coreupt, Volkl, Blizzard и доста други! Тук няма да намерите нискобюджетни продукти. Тук са най-добрите марки, но и с едни от най-добрите сделки
Ekosport е сред основните френски ритейлъри на планинска и ски/сноуборд екипировка. Той оперира в повечето големи европейски държави и има отлични отзиви по форумите, както и респектиращите 93,7% положителни оценки в ekomi.co.uk. Изключително изгодни предложения за тези, които познават и търсят качеството! 
За начинаещите в секцията “Buyers guide” има много полезни експертни съвети как да избираме екипировка и какво означават различните термини и символи. Имайте предвид: сайтът във всяка различна държава изисква отделна регистрация. Няма проблем да ползвате еднакъв мейл и парола, но изискват местен адрес и телефон (leron.bg ви дава тези данни за UK и DE).
Цената за директна доставка до BG не e много изгодна, но с leron.bg можете да използвате доставка до UK или DE.  Ние имаме регулярен транспорт всяка седмица от UK/DE на цени  2лв/3.30лв за кг. ekosport.eu / co.uk / de приема плащания с MasterCard, Visa и PayPal. Ако не ви харесва нито един от тези методи, използвайте асистирано пазаруване от leron.bg. Ние можем да закупим и доставим от желаните стоки от ваше име.