+359 89 33 77 410

office@leron.bg

За запалените рибари ericsangling.co.uk е добре познат on-line магазин. За някой от нас, обаче, това е приятно хоби или ново начинание, с което тепърва се захващаме. Точно затова е важно да знаем от къде да пазаруваме изгодно.

Неслучайно Erics Angling Center са считани за един от най-добрите търговци за риболовни принадлежности в Англия. Носители са на безброй награди за добро обслужване, а с времето са си изградили репутация на търговец с непобедими цени. Магазините им винаги са добре заредени и за тях доставка на следващия работен е стандартна практика. Всяка поръчка за 100 £ е с безплатна доставка в UK, а за по-малките струва  5£. При тях можете да платите с PayPal, което гарантира вашето спокойствие при on-line пазаруването.

Всеки запален рибар се старае да е в течение с всички новости в областта и точно за тази цел Erics Angling са направили страхотна секция с новини и видео ревюта на новите им продукти. 

Leron.bg доставя вашите покупки от Англия до България всяка седмица за 2лв/кг.

Тези от вас, за които web регистрациите са досадни, а предоставянето на данни за кредитни карти се струва опасно, могат да ни потърсят за асистирано пазаруване – ние ще закупим и доставим всичко вместо вас.