+359 89 33 77 410

office@leron.bg

www.leron.bg lidl germanyСептември по традиция е месецът на учениците. Стартът на учебната година носи вълнение за децата и притеснения за родителите. Какво, от къде да купим за новата учебна година? Тетрадки и писалки, раници, дрешки и обувки, и какво ли още не. Списъкът е голям и труден за изпълнение.
Leron съветва: вижте в Лидъл (Lidl)!
Там комбинацията цена-качество обикновено е в полза на клиента. Разполагат с почти всичко от списъка за 15-ти септември. Проблем е, че бройките от всеки артикул са малко и бързо се изчерпват, но и за това има решение: онова, което не намирате в магазините им тук, вероятно ще откриете на www.lidl.de
Не се притеснявайте, ако немският не ви е силата! Ще се справите лесно с функцията за превод на браузърът Chrome на google.
Освен марките на Лидъл, сред които са: Livergy, Crivit, Esmara, Silvercrest, Lilipu, Pepperts, магазинът предлага и добре познатите: CAM, Chicco, Safety 1st, Hauck, Lego и други.
Стойност за доставка:
- до адрес в Германия е €4.95, които можете да си спестите еднократно като се абонирате за бюлетина им. ;)
- Leron доставя от Германия до България за 3лв/кг
- Курсовете от Германия тръгват всеки петък и пристигат в България в понеделник!


Време за доставка:
- Стандартна доставка е 2-3 работни дни до адрес в Германия. Някои стоки може да изискват по-дълъг срок за доставка, но това винаги е описано към самия артикул.
Връщане на стоки:
- Стандартно закупените стоки могат да бъдат върнати в рамките на 30 дни освен ако изрично не е посочено друг срок или че не подлежат на връщане.

 

Купете сами или ни изпратете линкове на желаните стоки и ние ще ги закупим вместо вас.

С Leron.bg пазаруването от Германия става лесно и изгодно!