+359 89 33 77 410

office@leron.bg

leron.bg beach Towel competitionВ разгара на лятото сме ви приготвили една закачка и подарък - ПЛАЖНА ХАВЛИЯ :) Тя изглежда точно както на снимката в ляво и е много мека и приятна на допир. Изработена е от 70% памук и 30% микрофибър. 

За да участвате, е необходимо:

 - да харесате страничката ни във facebook

 - като коментар под поста за играта да напишете отговор на въпроса: От коя държава обичате най-много да пазарувате? - Англия, Германия или Испания.

Няма грешни отговори, като в един коментар можете да посочите и повече от една държава. 

Всеки потребител може да участва с един коментар, т.е. допълнителни коментари няма да увеличат шансовете ви за печалба. 

Можете да се включите за участие до 24ч на 14.08.2016г, а победителят ще бъде избран на случаен принцип на 15.08.2016.

 

И не забравяйте - можете да пазарувате онлайн, докато сте на почивка, а ние ще доставим пратките ви от Англия, Германия и Испания :)

 

 

Ето ги и пълните условия на играта:

Играта се организира от Лерон ООД на страницата на фирмата във facebook - http://www.facebook.com/Leron.bg/ Играта не е по никакъв начин свързана, одобрена или управлявана от компанията Facebook.

В играта могат да участват пълнолетни граждани на Р България.

За участие в играта е необходимо участникът да е изпълнил едновременно следните две условия:

 - да е харесал страницата на фирмата във facebook - http://www.facebook.com/Leron.bg/

 - в коментар под поста на страницата да е посочил отговор на въпроса: От коя държава обичате най-много да пазарувате? - Англия, Германия или Испания.

С участието си в Играта, потребителят изразява съгласието си с настоящите условия.

Всеки потребител може да участва само с един коментар. Допускат се допълнителни коментари от участниците, но те няма да бъдат зачетени като допълнително участие и няма да увеличат шансовете за печалба на потребителя.

Не се допуска участието на един и същ потребител с различни facebook профили. Такива участници ще бъдат отстранявани от участие.

Само коментари, написани до 24ч на 14.08.2016, ще бъдат включени в играта. Организаторът не носи отговорност, ако участникът няма възможност да публикува коментара си в рамките на посоченото време, поради каквито и да е причини.

Победителят ще бъде избран на случаен принцип и ще бъде обявен на 15.08.2016 във Facebook страницата на фирмата. Ще бъдат избрани и още двама резервни участника, в случай че първоначално избраният участник се откаже от наградата си; няма възможност да бъде установена връзка с него в рамките на 3 дни или бъде дисквалифициран по други причини.

Победителят следва да посочи на Организатора официалното си име и фамилия. 

Наградата от играта е 1бр плажна хавлия с размери 70х140см. Наградата не може да бъде заменяна за друга награда или за парична равностойност, както и не може да бъде предоставена на трети лица. 

Наградата може да бъде получена лично от участника от офиса на фирмата в гр. София, кв. Младост 1А, ул. Ана Ахматова, или да бъде изпратена по куриер (по избор на победителя). Изборът за начин на доставка трябва да бъде направен в рамките на 3 дни от обявяването на победителя. В противен случай той губи правото да получи наградата. 

При избрана опция за доставка с куриер, победителят следва в рамките на 3 дни да посочи, чрез съобщение до Организатора, адрес за доставка и телефон за връзка. Доставка може да бъде извършена само в рамките на Р България и до адрес, до който куриерска фирма Рапидо може да извърши доставката.

При желание на победителя да получи лично наградата си в офиса на Организатора, той следва да носи личен документ със себе си и да посети офиса в обявеното на сайта на фирмата работно време. Наградата може да бъде получена до 30 календарни дни след обявяването на победителя. В случай че наградата не бъде взета в рамките на посочения срок или бъде от върната от страна на куриера поради невъзможност за доставка, първоначално избраният победител губи правото да я получи и Организаторът може да се свърже със следващия избран победител. 

При получаване на наградата победителят подписва протокол за това. 

Лерон ООД е фирма, регистрирана по ЗЗЛД. Всички дани, станали известни на Организатора във връзка с играта, ще бъдат използвани само за нейните цели и няма да бъдат предоставяни на трети страни, ако това не се налага за изпълнението на задълженията на Организатора (например за доставка на наградата).

Организаторът има право да отстрани от играта участници, ако вярва, че те не действат в съответстие с настощите условия; опитват се да манипулират играта, да участват чрез измама или предприемат каквито и да е злоумишлени действия спрямо Организатора или играта.

Всички решения на Организатора по отношение на играта са крайни.

Организаторът си запазва правото да променя тези условия без предупреждение.