+359 89 33 77 410

office@leron.bg

p1122Продължаваме да зареждаме пролетно настроение, този път с обща поръчка от C&A.
Мотото им е "Всеки има правото да изглежда добре и да се чувства добре – днес и всеки ден!" и те не спират да го доказват. Качеството на материите този сезон е представено в новата им колекция от пастелни цветове, с модерна визия и неустоими цени!  

 

Ето какво интересно можете да откриете на сайта:

 

 - Бебешки дрешки, както и такива от органичен памук

 - Детски дрешки и аксесоари на любими герои от органичен памук за момчета и момичета – Миньоните, Колите, Елза и Анна      от Замръзналото кралство, Принцеса София, Пес Патрул, Дора и др.

 - Дамски дрехи, както и специална колекция с размери XL

 - Дрехи за бременни и за кърмене

 - Дрехи за мъже и колекция XL и за тях

 - И, разбира се, неизменният раздел на всеки онлайн магазин - РАЗПРОДАЖБИ % :) 

 

 

Както, може би, вече знаете, в последните години основен фокус в развитието на C&A са дрехите от органичен памук. Принципите на биологичното производство гарантират, че при отглеждането на памука не се използват токсични пестициди, изкуствени торове и ГМО. Освен това, при самата обработка на памучните влакна също не се използват вредни химикали, като по този начин се пази здравето, както на работниците, така и на потребителите на готовия продукт. Остатъчните химикали при конвенционалното производство приникват през кожата и достигат до кръвта като могат да доведат до кожни раздразнения, обриви, репродуктивни проблеми и др. Ето защо е особено важно за бебетата и малките деца, както и бременните жени да носят дрехи, които гарантират тяхното здраве. Добрата новина е, че дрехите от органичен памук в C&A са сертифицирани от международни организации като GOTS (Global Organic Textile Standard) и OCS (Organic Content Standard), а цените им са съвсем приемливи. Цялата колекция от органичен памук на C&A можете да разгледате тук

 

Знаем, че при покупката на дрехи онлайн изборът на правилния размер е най-голямото предизвикателство. Затова ви препоръчваме да се запознаете с таблицата с размерите на C&A.

 

Условията за поръчка са:
 - 1€ = 1.96лв

 - Цена за доставка до наш адрес в Германия = 1€ (за съжаление C&A не предлагат безплатна доставка, независимо от стойността на поръчката)

 - Доставка до София = 3.30лв/кг; до другите населени места - с куриер на преференциални цени
 - Плащане: 50% предварително
 - Заявки се събират до 24ч на 16.03.2016 (сряда).

 

С Leron.bg пазарувате лесно и изгодно, а в конкретния случай - и еко-съобразно ;)