+359 89 33 77 410

office@leron.bg

Избор и закупуване

- Регистрирайте се в страницата ни www.leron.bg с и-мейл и парола. След като влезете в профила си, в Меню горе в дясно на сайта ще намерите адресите ни в Германия, Англия, Испания и САЩ.

- Изберете сайт, от който желаете да пазарувате, като за целта можете да разгледате тези в секция МАГАЗИНИ. Това са само малка част от възможните магазини, всеки един, правещ доставка и приемащ адреса ни в дадената държава е "отворен" за пазаруване.

- Регистрирайте се в избрания от вас сайт и въведете нашия адрес за доставка според указанията в профила Ви. Присъствието като част от адреса на Вашето ID  R**** (четирите цифри, изписани в МОЯТ ПРОФИЛ в ляво под логото ни) е задължително!

- Можете сами да поръчате желаните стоки или ние да ги поръчаме и заплатим вместо Вас. За да се възползвате от тази услуга, изпратете съобщение от профила си чрез формата за контакт или на с линкове към исканите стоки, цвят, размер и всички особености, които има артикула. Ние ще ви върнем отговор с посочена сума в лева и банкова сметка в България, по която да извършите превода. Плащането може да се извърши и на място в офиса ни. Сумата ще включва стойността на исканите от Вас стоки и 6% комисионна за асистирано пазаруване. За да изпълним поръчката ви, е необходимо да заплатите 100% от сумата. Сумата НЕ ВКЛЮЧВА транспотрната такса. Тя се изчислява допълнително след пристигането на покупката в БГ според обем и кг.

 

   Стойността на поръчка в BGN се изчислява по валутен курс в деня на поръчката, закръглен до втория знак:

 - Британски лири £

 - Шатски долари $

 - Евро 

 

»»» Когато покупката трябва да се направи с банков превод в чужбина, минималната сума на комисионната за асистирано пазаруване е 7лв.

 

Не забравяйте да проверите колко е цената за вътрешна доставка в Германия, Англия, Испания или САЩ. Голяма част от магазините предлагат безплатна такава за всички продукти или при минимална сума за пазаруване. 


  

 

 

Доставка в държавата на поръчка

- Ние ще получим Вашите пратки в склада ни в Германия, Англия. Испания или САЩ и ще ги нанесем в профила Ви до 2 работни дни след деня на доставка. ВАЖНО! ПРАТКИТЕ ОТ ПЕТЪК И СЪБОТА, ПОЛУЧЕНИ ПО АДРЕСИТЕ НИ СЕ НАНАСЯТ ПО КЛИЕНТСКИТЕ ПРОФИЛИ В ПОНЕДЕЛНИК! ТОГАВА СЕ ПУСКАТ И КУРСОВЕТЕ НА ПЪТ!


Пратки без ID се обработват след запитване и изрично изпратен тракинг на office@leron.bg 

 

Задържане на пратки в страната на получаване с цел обединяването им НЕ Е ВЪЗМОЖНО. В офисът ни в София можем да задържаме клиентски пратки максимум до 2 седмици
ВАЖНО!!! Всяка пратка, маркирана 18+ се проверява за наличието на акцизна стока!

 

Транспортиране

- Пратките ще бъдат изпратени с първия възможен курс до България. Курсовете от Германия тръгват всеки петък (пристигат понеделник-вторник), от Англия – всяка неделя (след Брекзит пътуват до 7-10 дни), от Испания - през петък (пътуват седмица), а от САЩ в третата декада на всеки месец ( пътуват около месец). Ще бъдете уведомени, че пратката Ви е натоварена и е на път за България по имейл. Естествено, понякога са възможни забавяния, защото все пак е транспорт. Затова включваме транзитното време за доставка +/- един, два дни.
МОЛИМ не забравяйте, че в зимни условия са изключително натоварени пътищата, затова са възможни по-големи забавяния от предвиденото! Също е възможна непериодичност в курсовете, описана по горе. Т.е. при запълнен капацитет на камион се пуска курс, без значение кой ден е.       


Получаване

След пристигането им в склада ни в София Вашите пратки ще бъдат обработени и Вие ще получите e-mail с информация за броя на пакетите, теглото и цената им. 

Не търсим и не издаваме пратки под 10 кг. преди да е получен известителен имейл, че пратката е готова за вземане, дори тя физически да се намира в склада ни.

 

Пратките могат да бъдат получени по следните начини:
-    в наш офис - можете да вземете пратките си всеки делничен ден в рамките на работното ни време  понеделник-петък 10-13 и 14-19ч.  Пратки през обедната почивка 13-14ч не се издават, дори и да има служител в офиса!

 

 

-    доставка до избран от Вас адрес в София. 

 -   доставка в страната с куриерска компания Еконт Експрес или Speedy.bg до адрес или до офис на Еконт/Speedy

Заплащането на доставката се извършва при получаването на пратката – на място или с наложен платеж (ако доставката се извършва с куриер).

Ако очаквате пратки и от следващ курс (възможно е изчакване на само един) и желаете да ги обединим и доставим до адрес на един път, молим да направите редакция от МЕНЮ->МОЯТ ПРОФИЛ ->МОИТЕ ПРАТКИ на конкретната пратка, която трябва да изчака следващата. Ние не можем да правим ВЕЧЕ промени по метод на получаване, клиента си ги прави лично.  Пратките се изпращат по зададените данни в деня на обработката на курса. 


 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------