+359 89 33 77 410

Избор и закупуване

- Регистрирайте се в страницата ни www.leron.bg и ще получите e-mail за активиране на регистрацията Ви. След като влезете в профила си, в Меню горе в дясно на сайта ще намерите адресите ни в Германия, Англия и Испания.

- Изберете сайт, от който желаете да пазарувате, като за целта можете да разгледате тези в секция МАГАЗИНИ, но можете да пазарувате от всеки друг сайт в Германия, Англия и Испания.

- Регистрирайте се в избрания от вас сайт и въведете нашия адрес за доставка според указанията в профила Ви.

- Можете сами да поръчате желаните стоки или ние да ги поръчаме и заплатим вместо Вас. За да се възползвате от тази услуга, изпратете съобщение от профила си чрез формата за контакт или на с линкове към исканите стоки. Ние ще ви върнем отговор с посочена сума в лева и банкова сметка в България, по която да извършите превода. Плащането може да се извърши и на място в офиса ни. Сумата ще включва стойността на исканите от вас стоки и 7% комисионна за асистирано пазаруване. За да изпълним поръчката ви, е необходимо да заплатите 70% от сумата. Остатъкът може да бъде заплатен при получаване на пратките.

 

   Стойността на поръчка в BGN се изчислява по валутен курс "Продава" на Уникредит в деня на поръчката, закръглен до втория знак:

 - Британски лири £

 - Шатски долари $

 - Евро 

 

»»» При заплащане с банков превод, минималната сума на комисионната за асистирано пазаруване е 7лв.

 

Не забравяйте да проверите колко е цената за вътрешна доставка в Германия, Англия или Испания. Голяма част от магазините предлагат безплатна такава за всички продукти или при минимална сума за пазаруване. 


  amazon prime

 

Имаме Prime абонамент за amazon.co.uk, така че всички поръчки от там се изпълняват с бърза безплатна доставка (за артикулите, за които тази опция е приложима).

 

 

 

 

Доставка в държавата на поръчка

- Ние ще получим Вашите пратки в склада ни в Германия, Англия или Испания и ще Ви информираме с e-mail за това. Задържане на пратки в страната на получаване с цел обединяването им не е възможно. Можем, обаче, да задържим пратките ви от различни курсове в склада ни в София и да ви ги доставим на един път.Транспортиране

- Пратките ще бъдат изпратени с първия възможен курс до България. Курсовете от Германия тръгват всеки петък, от Англия – всяка неделя, а от Испания - през петък. Ще бъдете уведомени, че пратката ви е натоварена и е на път за България. Обикновено успяваме да доставим и обработим пратките в рамките на 3/4 дни, което означава, че можете да получите пратките си от Германия в понеделник/вторник, а от Англия - в сряда/четвъртък. Естествено, понякога са възможни забавяния, защото все пак е транспорт. Затова казваме, че транзитното време за доставка е от 3 до 7 дни.

Получаване

След пристигането им в склада ни в София Вашите пратки бъдат обработени и вие ще получите e-mail с информация за броя на пакетите, теглото и цената им. Пратките могат да бъдат получени по следните начини:
-    в наш офис - можете да вземете пратките си всеки ден в рамките на работното ни време;
-    доставка до избран от Вас адрес. Цените и зоните на доставка в гр. София са посочени по-долу в раздел Цени.

 -   доставка до офис на Еконт (пощенска услуга) или друг, посочен от вас куриер.

Заплащането на доставката се извършва при получаването на пратката – на място или с наложен платеж (ако доставката се извършва с куриер).

Ако очаквате пратки и от следващи курсове и желаете да ги обединим и доставим до адрес на един път, моля да се свържете с нас и да ни предупредите. 


 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------