+359 89 33 77 410

office@leron.bg

Избор и закупуване

- Регистрирайте се в страницата ни www.leron.bg с и-мейл и парола. След като влезете в профила си, в Меню горе в дясно на сайта ще намерите адресите ни в Германия, Англия, Испания и САЩ.

- Изберете сайт, от който желаете да пазарувате, като за целта можете да разгледате тези в секция МАГАЗИНИ, но можете да пазарувате от всеки друг сайт в Германия, Англия, Испания и САЩ.

- Регистрирайте се в избрания от вас сайт и въведете нашия адрес за доставка според указанията в профила Ви.

- Можете сами да поръчате желаните стоки или ние да ги поръчаме и заплатим вместо Вас. За да се възползвате от тази услуга, изпратете съобщение от профила си чрез формата за контакт или на с линкове към исканите стоки. Ние ще ви върнем отговор с посочена сума в лева и банкова сметка в България, по която да извършите превода. Плащането може да се извърши и на място в офиса ни. Сумата ще включва стойността на исканите от Вас стоки и 6% комисионна за асистирано пазаруване. За да изпълним поръчката ви, е необходимо да заплатите 100% от сумата.

 

   Стойността на поръчка в BGN се изчислява по валутен курс в деня на поръчката, закръглен до втория знак:

 - Британски лири £

 - Шатски долари $

 - Евро 

 

»»» Когато покупката трябва да се направи с банков превод в чужбина, минималната сума на комисионната за асистирано пазаруване е 7лв.

 

Не забравяйте да проверите колко е цената за вътрешна доставка в Германия, Англия, Испания или САЩ. Голяма част от магазините предлагат безплатна такава за всички продукти или при минимална сума за пазаруване. 


  

 

 

Доставка в държавата на поръчка

- Ние ще получим Вашите пратки в склада ни в Германия, Англия. Испания или САЩ и ще ги нанесем в профила Ви до 2 работни дни след деня на доставка. ВАЖНО! ПРАТКИТЕ ОТ ПЕТЪК И СЪБОТА, ПОЛУЧЕНИ ПО АДРЕСИТЕ НИ СЕ НАНАСЯТ ПО КЛИЕНТСКИТЕ ПРОФИЛИ В ПОНЕДЕЛНИК! ТОГАВА СЕ ПУСКАТ И КУРСОВЕТЕ НА ПЪТ!
Задържане на пратки в страната на получаване с цел обединяването им НЕ Е ВЪЗМОЖНО. В офисът ни в София можем да задържаме клиентски пратки максимум до 2 седмици.
ВАЖНО!!! Всяка пратка, маркирана 18+ се проверява за наличието на акцизна стока!

 

Транспортиране

- Пратките ще бъдат изпратени с първия възможен курс до България. Курсовете от Германия тръгват всеки петък (пристигат понеделник-вторник), от Англия – всяка неделя (след Брекзит пътуват до 7-10 дни), от Испания - през петък (пътуват седмица), а от САЩ в третата декада на всеки месец ( пътуват около месец). Ще бъдете уведомени, че пратката Ви е натоварена и е на път за България по имейл. Естествено, понякога са възможни забавяния, защото все пак е транспорт. Затова включваме транзитното време за доставка +/- един, два дни.

Получаване

След пристигането им в склада ни в София Вашите пратки ще бъдат обработени и Вие ще получите e-mail с информация за броя на пакетите, теглото и цената им. Пратките могат да бъдат получени по следните начини:
-    в наш офис - можете да вземете пратките си всеки ден в рамките на работното ни време 10-13 и 14-19ч. ПРАТКИ ПРЕЗ ОБЕДНАТА ПОЧИВКА 13-14ч НЕ СЕ ИЗДАВАТ!!!!;
-    доставка до избран от Вас адрес в София. 
ВЪЗСТАНОВИХМЕ доставките до адрес в гр. София с наш служител. Има актуализация на цените. Моля проверете в раздел "ПОЛУЧАВАНЕ"

 -   доставка в страната с куриерска компания Еконт Експрес или Speedy.bg до адрес или до офис на Еконт/Speedy

Заплащането на доставката се извършва при получаването на пратката – на място или с наложен платеж (ако доставката се извършва с куриер).

Ако очаквате пратки и от следващи курсове и желаете да ги обединим и доставим до адрес на един път, моля да се свържете с нас и да ни предупредите. 


 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------