+359 89 33 77 410

office@leron.bg

Ние сме екип от млади и усмихнати хора, които са на разположение да ви съдействат в онлайн покупките от Германия и Англия и доставката им до България. 

 

Вярваме, че можем да ви предложим една наистина добра услуга: 

 - асистирано пазаруване и съдействие при намиране на пратки в онлайн магазини

 - бърза и сигурна доставка на вашите пратки от Англия и Германия... засега :) 

 

И все пак, ако трябва да синтезираме всичко, защо да изберете нас: 

 

 - Предлагаме ви много кратък срок на доставка от Англия и Германия - можете да получите пратката си 3-4 дни след натоварването и експедирането и. 

 - Нямаме фиксирани дни и часове на раздаване на пратките. Можете да получите покупката си във всеки работен ден според работното ни време

 - Можете да се свържете с нас по много различни начини - по телефон, e-mail, facebook, чат на сайта, форма за контакт на сайта, форма за контакт в      профила ви. Който и да изберете, винаги ще получите отговор!

 - И не последно място - ще ви обслужим с усмивка :) Постарахме се в офиса си да създадем спокойна и приветлива атмосфера, за да се почувствате наистина като наши гости. Независимо дали ще дойдете при нас, за да закупим заедно нещо от любимия ви сайт, или за да получите пратката си, или пук просто за да ни кажете "Здрасти", за нас ще е удоволствие да ви посрещнем. 

 

Leron.bg - доставяме с усмивка вашите пратки от Англия и Германия! :) 

 

Pastel orange grunge background with yellow and pink highlights