+359 89 33 77 410

Ние сме екип от млади и усмихнати хора, които са на разположение да ви съдействат в онлайн покупките от Германия и Англия и доставката им до България. 

 

Всичко започна, когато започнахме да търсим от къде да закупим всичко необходимо преди раждането на първото ни дете. Дочухме оттук-оттам, че има възможност някои неща да се купят от Англия и това да ни спести значителна сума от бюджета. Звучеше странно, защото в Англия стандартът е много по-висок от България, но пък се оказа напълно вярно. Така станахме клиенти на фирми, предлагащи подобни услуги. С времето започнахме да пазаруваме все по-често и съответно и контактите ни с фирмите, доставящи пратки от Англия, зачестиха. Обслужването, което получавахме, обаче, не ни харесваше. Напомняше ни един период в близкото ни минало, в който се редиш на опашки, чакаш и, едва ли не, се молиш да ти обърнат внимание, въпреки че си клиент. 

По примера на Ричард Брансън, който твърди, че най-добрите бизнес идеи са го спохождали, когато е получавал лошо обслужване, решихме, че можем да организираме тази услуга по по-добър начин и да предоставим на потребителите на тази услуга нивото на обслужване, което намирахме за нормално. Така се роди Лерон :) 

Въпреки че ни изглеждаше като един едва ли не елементарен бизнес проект, се оказа, че всяко начинание изисква много усилия и старание. В крайна сметка вярваме, че успяхме да намерим подходящите сътрудници и партньори, за да можем да ви предложим една наистина добра услуга: 

 - асистирано пазаруване и съдействие при намиране на пратки в онлайн магазини

 - бърза и сигурна доставка на вашите пратки от Англия и Германия... засега :) 

 

И все пак, ако трябва да синтезираме всичко, защо да изберете нас: 

 

 - Ние сме прозрачни. В общите ни условия можете да видите фирмата, която стои срещу вас, с всичките и´ данни. 

 - Предлагаме ви много кратък срок на доставка от Англия и Германия - можете да получите пратката си 3-4 дни след натоварването и експедирането и. 

 - Нямаме фиксирани дни и часове на раздаване на пратките. Можете да получите покупката си във всеки работен ден според работното ни време

 - Можете да се свържете с нас по много различни начини - по телефон, e-mail, facebook, чат на сайта, форма за контакт на сайта, форма за контакт в      профила ви. Който и да изберете, винаги ще получите отговор!

 - И не последно място - ще ви обслужим с усмивка :) Постарахме се в офиса си да създадем спокойна и приветлива атмосфера, за да се почувствате наистина като наши гости. Независимо дали ще дойдете при нас, за да закупим заедно нещо от любимия ви сайт, или за да получите пратката си, или пук просто за да ни кажете "Здрасти", за нас ще е удоволствие да ви посрещнем. 

 

Leron.bg - доставяме с усмивка вашите пратки от Англия и Германия! :) 

 

Pastel orange grunge background with yellow and pink highlights