+359 89 33 77 410

office@leron.bg

Ние сме екип от млади и усмихнати хора, които са на разположение да Ви съдействат в онлайн покупките от Германия, Англия, Испания и САЩ и доставката им до България. 

 

Вярваме, че можем да Ви предложим една наистина добра услуга: 

 - асистирано пазаруване и съдействие при намиране на пратки в онлайн магазини;

 - бърза и сигурна доставка на вашите пратки от споменатите дестинации... засега :) ;

 

И все пак, ако трябва да синтезираме всичко, защо да изберете нас: 

 

 - Предлагаме Ви кратък срок на доставка - можете да получите пратката си 3-7 дни след натоварването и експедирането и. Пратките от САЩ се транспортират в рамките на месец, тъй като минават няколко държави и има последваща обработка в "Агенция Митници"

 - Нямаме фиксирани дни и часове на раздаване на пратките. Можете да получите покупката си във всеки работен ден според работното ни време

 - Можете да се свържете с нас по много различни начини - по телефон, e-mail, facebook, чат на сайта, форма за контакт на сайта, форма за контакт в профила ви. Който и да изберете, винаги ще получите отговор!

 - И не последно място - ще ви обслужим с усмивка :) Постарахме се в офиса си да създадем спокойна и приветлива атмосфера, за да се почувствате наистина като наши гости. Независимо дали ще дойдете при нас, за да закупим заедно нещо от любимия ви сайт, или за да получите пратката си, или пук просто за да ни кажете "Здрасти", за нас ще е удоволствие да ви посрещнем. 

 

Leron.bg - доставяме с усмивка вашите пратки! :) 

 

Pastel orange grunge background with yellow and pink highlights